0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen kelim groen

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen kelim in een bijzondere kleur groen is zeker een opvallend item voor in jouw zithoek. Kelim sierkussens zijn sowieso absoluut de trend van dit moment. Ze geven een Oosters tintje aan jouw interieur, wat er meteen voor zorgt dat jouw woonkamer warm en romantisch oogt. Shop alle kelim sierkussens nu in de webshop of in de winkels. In onze collectie vind je meerdere kleuren en soorten kelim sierkussens. Maar ook in ons assortiment schilderijen vind je items met een Oosters tintje. Shop ze nu snel, veilig en makkelijk bij WOONENZO!
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen kelim groen.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.