0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen kelim Aztec vierkant

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen kelim is prachtig en absoluut opvallend. Kelim sierkussens zijn helemaal in op dit moment. Het is een echte musthave vanwege de prachtige patronen en het opvallende design. Je krijgt op deze manier heel makkelijk, in één handomdraai, een Oosters tintje in jouw interieur. Heel huiselijk, maar ook exotisch. Het oranje in dit sierkussen springt er mooi uit. Shop deze blikvanger snel en veilig, vanuit je luie stoel, online. Of ga lekker een dagje shoppen in één van onze woonwinkels. Hier kun je de kelim sierkussen matchen met verschillende woonstijlen en bekijken wat jij mooi vindt. Dit sierkussen is prachtig te combineren met het sierkussen kelim in rechthoekige vorm.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen kelim Aztec vierkant.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.