0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen kelim Aztec

19.95,-
Productomschrijving
Een sierkussen kelim is momenteel helemaal de trend. De kleuren komen uit verschillende Oosterse landen en zorgen dus ook voor dat sfeertje. De felle kleuren van dit kelim sierkussen met aztec print fleurt daarnaast jouw interieur helemaal op. En is ook zeker een blikvanger. Oranje is een gewaagde kleur die echt prachtig uit kan pakken. Je hoeft geen specifieke kleur of soort bank te hebben, dit sierkussen staat met lichte en donkere kleuren. En ook wat betreft materiaal maakt het weinig uit waar je dit sierkussen kelim plaatst. Of dat nou velvet is of lederlook: dit sierkussen staat altijd prachtig. Ben je nog op zoek naar andere decoratie? Bekijk dan ook zeker eens onze schilderijen.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.