0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen hexagon

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met een hexagon-patroon is super chic en heel bijzonder. Dit patroon is sowieso altijd al heel populair geweest. Niet alleen als tegel, maar dus ook als sierkussen. De kleuren zijn neutraal, maar toch valt dit kussen op. Wil je de decoratie in jouw zithoek of slaapkamer helemaal af maken? Bekijk dan ook eens onze grote collectie schilderijen. Er zijn er zeker een aantal die prachtig aansluiten op de kleuren van dit sierkussen met hexagon-patroon. Bekijk ook eens alle kussens die goed matchen met dit sierkussen. Dat doe je op de webshop van WOONENZO.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen hexagon.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.