0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen hert

19.95,-
Productomschrijving
Dit prachtige sierkussen met een hert is een echte blikvanger. En toch is dit sierkussen niet overweldigend in een ruimte of op een bank. Het is heel subtiel. Door de mooie neutrale kleuren en de kleur van het kussen zelf, is dit sierkussen makkelijk te combineren met veel soorten banken. Zo plaats je dit sierkussen met hert bijvoorbeeld heel mooi op een lichte bank, maar ook op een donkere bank komt dit sierkussen prachtig tot z'n recht. Wil je jouw zithoek verder aankleden en decoreren? Bekijk dan ook zeker eens onze schilderijen.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen hert.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.