0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen hartjes

19.95,-
Productomschrijving
Dit lieflijke en super schattige sierkussen met hartjes is echt heel romantisch. En geschikt voor veel verschillende kamers. Zo past dit heel leuk bij een kinderkamer of een meisjeskamer. Maar ook in jouw woonkamer zal dit sierkussen met hartjes schitteren. Zeker wanneer je van opvallende of zachte kleuren houdt! Dit sierkussen komt uit een zoete sierkussen-serie, waar ook kussen met flamingo’s en veertjes te koop zijn. Shop deze alle drie samen, of los. De keuze is natuurlijk aan jou! Voor het compleet maken van jouw zithoek, bekijk je hier onze salontafels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen hartjes.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.