0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen groentinten patroon

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in verschillende groentinten heeft een uniek, maar heel mooi patroon. Je kunt er van alles in zien. Dit patroon in de kleur groen is geschikt voor in een urban, landelijk maar ook een botanisch interieur. En zowel op een lichte als een donkere bank te plaatsen. Je kunt er dus eigenlijk altijd alle kanten mee op! Dit sierkussen is hoe dan ook een ware blikvanger in jouw zithoek. Bekijk alle sierkussens in onze volledig ingerichte en gedecoreerde showrooms. Hier zie je de sierkussens in combinatie met woonkamermeubels zoals salontafels en hoekbanken. En bekijk in de woonwinkels ook zeker eens onze schilderijen.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen groentinten patroon.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.