0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen groen en blauw

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met druppelvormige patroontjes geeft een bijzondere uitstraling aan jouw woning. Patroontjes in de vorm van druppels zijn heel uniek. Deze komen niet vaak voor en zijn daarom bijzonder. De kleuren groen en blauw staan mooi samen en geven een frisse uitstraling aan jouw interieur. Dit sierkussen matcht door de kleuren heel goed met een botanische of urban woonstijl. Maar door het patroon komt dit sierkussen ook in een bohemien interieur goed tot z'n recht. Twijfel je of dit sierkussen bij jouw interieur past? Ga dan naar een van onze volledig ingerichte woonwinkels. Hier vind je jouw woonstijl en kun je kijken of het sierkussen in de kleuren groen en blauw bij jouw interieur past!
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen groen en blauw.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.