0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen grijs wit

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit sierkussen in grijs en wit en met een zigzag patroon is hét item dat je in huis wil wanneer je van neutrale kleuren houdt. En ondanks dat dit een vrij subtiel design is, is het zigzag patroon ook heel leuk en opvallend om naar te kijken! De kleuren grijs en wit zorgen ervoor dat jouw interieur geen drukke wirwar of bende wordt. Het zijn namelijk vrij neutrale kleuren, die toch heel warm en chic ogen. In onze collectie vind je meerdere sierkussens in de kleur grijs en wit. Deze kun je prachtig met elkaar combineren, om zo voor wat afwisseling op jouw bank of boxspring te zorgen. Bekijk nu ook eens onze hoekbanken, om jouw woonkamer een complete boost te geven!
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.