0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen grijs wit

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in grijs en wit en met een zigzag patroon is hét item dat je in huis wil wanneer je van neutrale kleuren houdt. En ondanks dat dit een vrij subtiel design is, is het zigzag patroon ook heel leuk en opvallend om naar te kijken! De kleuren grijs en wit zorgen ervoor dat jouw interieur geen drukke wirwar of bende wordt. Het zijn namelijk vrij neutrale kleuren, die toch heel warm en chic ogen. In onze collectie vind je meerdere sierkussens in de kleur grijs en wit. Deze kun je prachtig met elkaar combineren, om zo voor wat afwisseling op jouw bank of boxspring te zorgen. Bekijk nu ook eens onze hoekbanken, om jouw woonkamer een complete boost te geven!
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen grijs wit.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.