0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen grijs met patroon

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen is grijs en heeft een mooi en opvallend patroon. Ondanks het unieke printje, is dit sierkussen niet overweldigend in een ruimte. Je kunt dus mooi meerdere sierkussen met patronen en in dezelfde kleuren plaatsen op jouw bank. Dit geeft absoluut een bijzonder effect aan jouw woonkamer! In onze collectie hebben we meerdere sierkussens in de kleur grijs. Deze matchen prachtig met dit sierkussen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een neutraal zwart kussen te plaatsen. Dan valt dit sierkussen in de kleur grijs en met patroon nóg meer op. Shop nu onze gehele collectie online. En bekijk ook zeker eens onze woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen grijs met patroon.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.