0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen grijs met patroon

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit sierkussen is grijs en heeft een mooi en opvallend patroon. Ondanks het unieke printje, is dit sierkussen niet overweldigend in een ruimte. Je kunt dus mooi meerdere sierkussen met patronen en in dezelfde kleuren plaatsen op jouw bank. Dit geeft absoluut een bijzonder effect aan jouw woonkamer! In onze collectie hebben we meerdere sierkussens in de kleur grijs. Deze matchen prachtig met dit sierkussen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een neutraal zwart kussen te plaatsen. Dan valt dit sierkussen in de kleur grijs en met patroon nóg meer op. Shop nu onze gehele collectie online. En bekijk ook zeker eens onze woonwinkels.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.