0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen grijs

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleur grijs is perfect wanneer je van een subtiele, maar elegante kleur houdt. En jouw interieur rustig wil houden. Een grijs sierkussen is namelijk heel neutraal, maar dat betekent niet dat dit niet chic is. Daarnaast is het mooi te combineren met allerlei andere kleuren kussens. En het grootste voordeel van een sierkussen in de kleur grijs: deze kleur past bij alle soorten en kleuren banken. Van licht tot donker, van leer tot velvet, nergens misstaat een grijs sierkussen. Shop al jouw sierkussens nu bij WOONENZO. Kijk hiervoor op de webshop of in een van onze woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen grijs.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Sierkussen grijs vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.