0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen goud met patroon

19.95,-
Productomschrijving
Dit prachtige sierkussen met een patroon en gouden details is heel sierlijk. Door de verschillende grijstinten in dit sierkussen krijg je een heel bijzondere uitstraling in jouw zithoek. Daarnaast zijn deze kleuren heel elegant en niet alledaags. Shop ons grote assortiment mooie sierkussens nu online. Of ga langs in een van de volledig ingerichte showrooms. Daar kun je de sierkussen op banken zien en weet je meteen wat mooi bij elkaar staan. Bekijk ook eens onze schilderijen. In onze collectie zijn meerdere items beschikbaar die perfect matchen met dit sierkussen in de kleur goud.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen goud met patroon.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.