0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen goud met patroon

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit prachtige sierkussen met een patroon en gouden details is heel sierlijk. Door de verschillende grijstinten in dit sierkussen krijg je een heel bijzondere uitstraling in jouw zithoek. Daarnaast zijn deze kleuren heel elegant en niet alledaags. Shop ons grote assortiment mooie sierkussens nu online. Of ga langs in een van de volledig ingerichte showrooms. Daar kun je de sierkussen op banken zien en weet je meteen wat mooi bij elkaar staan. Bekijk ook eens onze schilderijen. In onze collectie zijn meerdere items beschikbaar die perfect matchen met dit sierkussen in de kleur goud.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.