0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen goud blauw

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met de kleuren goud, blauw en wit is kleurrijk en vrolijk. Daarbij is dit item mooi te combineren in zowel een licht als donker interieur. Dit sierkussen kun je zowel recht als op de kop plaatsen, aangezien er geen duidelijke bovenkant is. Handig wanneer je af en toe wat in je interieur wil veranderen of switchen. Dat kan dan makkelijk met dit sierkussen! In onze woonwinkels vind je alle sierkussens gecombineerd met onze complete woonkamers en hoekbanken. Doe inspiratie op in onze winkels of shop jouw sierkussen meteen online! In onze webshop koop je namelijk makkelijk, snel en veilig.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.