0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen goud brons

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Sierkussen goud brons vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleur goud is perfect wanneer je allerlei gouden details in jouw interieur hebt. Deze kleur staat mooi op een donkere, maar ook een lichte bank. En zeker op een donkerblauwe, donkergrijze of witte bank springt een gouden sierkussen er uit! Omdat dit kussen structuur heeft, geeft dit een extra dimensie in de decoratie en zal het sierkussen goed opvallen. Zeker wanneer je een modern interieur hebt met hoogglans meubels, kun je jouw woning mooi decoreren met gouden details zoals dit sierkussen. Bekijk nu alle sierkussens in de webshop. En neem ook zeker eens een kijkje bij onze hoekbanken.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.