2
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen goud brons

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleur goud is perfect wanneer je allerlei gouden details in jouw interieur hebt. Deze kleur staat mooi op een donkere, maar ook een lichte bank. En zeker op een donkerblauwe, donkergrijze of witte bank springt een gouden sierkussen er uit! Omdat dit kussen structuur heeft, geeft dit een extra dimensie in de decoratie en zal het sierkussen goed opvallen. Zeker wanneer je een modern interieur hebt met hoogglans meubels, kun je jouw woning mooi decoreren met gouden details zoals dit sierkussen. Bekijk nu alle sierkussens in de webshop. En neem ook zeker eens een kijkje bij onze hoekbanken.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen goud brons.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Sierkussen goud brons vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.