0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen geometrisch bergen rechthoekig

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met een afbeelding van geometrische figuren lijkt op de achtergrond bergen te hebben. Ook deze bergen zijn in geometrische prints afgebeeld. Super uniek dus! Er gebeurt in ieder geval van alles op dit kussen, dus je hebt altijd iets om naar te kijken. In dezelfde serie hebben we ook een sierkussen met geometrische figuren en bergen, maar dan in de vierkante variant. Je kunt deze twee kussens heel makkelijk samen plaatsen. Maar ook kussens in de kleuren blauw, beige of pasteltinten staan prachtig met dit kussen. Om jouw woonkamer helemaal af te stylen, shop je ook jouw hoekbanken bij WOONENZO.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen geometrisch bergen rechthoekig.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.