0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen geometrisch bergen rechthoekig

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met een afbeelding van geometrische figuren lijkt op de achtergrond bergen te hebben. Ook deze bergen zijn in geometrische prints afgebeeld. Super uniek dus! Er gebeurt in ieder geval van alles op dit kussen, dus je hebt altijd iets om naar te kijken. In dezelfde serie hebben we ook een sierkussen met geometrische figuren en bergen, maar dan in de vierkante variant. Je kunt deze twee kussens heel makkelijk samen plaatsen. Maar ook kussens in de kleuren blauw, beige of pasteltinten staan prachtig met dit kussen. Om jouw woonkamer helemaal af te stylen, shop je ook jouw hoekbanken bij WOONENZO.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen geometrisch bergen rechthoekig.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.