0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen geel

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleur geel brengt zeker het zonnetje terug in huis. Het is vrolijk en een absolute blikvanger. Houd jij van felle kleuren in jouw interieur, dan kun je met dit sierkussen in geel zeker jouw hart op! In ons assortiment vind je meerdere sierkussens in felle kleuren. Zo hebben we een groot aantal groene, blauwe en gouden kussens. Maar zeker een sierkussen in geel zorgt voor een fleurrijk interieur. Ben je op zoek naar een zomers gevoel, shop dit gele kussen dan nu bij WOONENZO. Dit doe je in de webshop of in een van de woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen geel.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Sierkussen geel vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.