0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen flamingos

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met twee flamingos tussen de bladeren is super leuk in jouw interieur of in de kinderslaapkamer. Door het zwart witte, zigzaggende patroon op de achtergrond, krijgt dit sierkussen een extra laag. Er is dus altijd iets om naar te kijken! Deze blikvanger schaf je natuurlijk aan wanneer je van flamingo's houdt of van een opvallend design houdt! In onze collectie zijn meerdere sierkussens met flamingo's beschikbaar. Combineer deze met elkaar om jouw thema goed door te voeren. Shop alle sierkussens nu bij WOONENZO of kom ze eens bezichtigen in een showroom op verschillende locaties. En bekijk ook zeker eens onze schilderijen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen flamingos.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.