0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen flamingos

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met twee flamingos tussen de bladeren is super leuk in jouw interieur of in de kinderslaapkamer. Door het zwart witte, zigzaggende patroon op de achtergrond, krijgt dit sierkussen een extra laag. Er is dus altijd iets om naar te kijken! Deze blikvanger schaf je natuurlijk aan wanneer je van flamingo's houdt of van een opvallend design houdt! In onze collectie zijn meerdere sierkussens met flamingo's beschikbaar. Combineer deze met elkaar om jouw thema goed door te voeren. Shop alle sierkussens nu bij WOONENZO of kom ze eens bezichtigen in een showroom op verschillende locaties. En bekijk ook zeker eens onze schilderijen.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen flamingos.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.