0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen donkerblauw zigzag

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleur donkerblauw heeft een zigzag patroon. Heel uniek, maar vooral ook heel mooi. De ene baan is wit en de andere blauw, wat ondanks het patroon zorgt voor een rustige uitstraling. Deze kleuren wisselen elkaar af, maar omdat wit neutraal is zal het sierkussen niet té druk ogen in jouw interieur. In onze collectie vind je meerdere donkerblauwe sierkussens met patroontjes. Deze kun je perfect met elkaar combineren omdat ze in dezelfde kleuren zijn uitgevoerd. Dat de patroontjes anders zijn geeft een leuk effect aan jouw woonkamer. Shop alle sierkussens nu in de WOONENZO webshop. Of bekijk alle items in onze volledig ingerichte en gedecoreerde woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen donkerblauw zigzag.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.