0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen donkerblauw zigzag

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleur donkerblauw heeft een zigzag patroon. Heel uniek, maar vooral ook heel mooi. De ene baan is wit en de andere blauw, wat ondanks het patroon zorgt voor een rustige uitstraling. Deze kleuren wisselen elkaar af, maar omdat wit neutraal is zal het sierkussen niet té druk ogen in jouw interieur. In onze collectie vind je meerdere donkerblauwe sierkussens met patroontjes. Deze kun je perfect met elkaar combineren omdat ze in dezelfde kleuren zijn uitgevoerd. Dat de patroontjes anders zijn geeft een leuk effect aan jouw woonkamer. Shop alle sierkussens nu in de WOONENZO webshop. Of bekijk alle items in onze volledig ingerichte en gedecoreerde woonwinkels.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.