0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen donkerblauw halve cirkels

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleur donkerblauw is uitgevoerd met heel unieke patroontjes. Deze halve cirkels vallen op door de witte kleur. Het speelse effect zorgt ervoor dat dit sierkussen een blikvanger is. Een kussen is een aanwinst voor jouw interieur. Een paar goed gekozen kussens geven je woning in een handomdraai een nieuwe en frisse uitstraling. Met dit sierkussen in de kleur donkerblauw zit je eigenlijk altijd goed. De kleur is chic, maar toch warm en huiselijk. Al onze sierkussens bekijk je in onze volledig gedecoreerde en ingerichte woonwinkels. Hier zie je de sierkussens in combinatie met onze bankstellen. Zo zie je in één oogopslag welke kussens bij welke woonstijlen passen.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.