0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen diamant

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met een diamant op in verschillende kleuren, is behalve kleurrijk en chic, ook heel opvallend. Heel geschikt voor in een meisjeskamer, maar ook in jouw woonkamer. En vooral ook heel makkelijk te combineren met andere kleuren en soorten sierkussen. Zo match je dit sierkussen met diamant bijvoorbeeld met heel neutrale, maar ook juist heel kleurrijke kussens. Bekijk onze grote voorraad sierkussens nu via de webshop. In onze volledig ingerichte showrooms vind je al onze sierkussens gecombineerd met banken, fauteuils en boxsprings. Om jouw zithoek helemaal compleet te maken met decoratie, bekijk je nu ook onze gigantische collectie schilderijen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen diamant.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.