0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen citroen

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met afbeeldingen van citroenen is heel vrolijk. Door de uitvoering in de gele kleur van de citroentjes, fleur je jouw interieur in één klap op met dit sierkussen. En de witte achtergrond zorgt dat de citroenen goed opvallen. Dit kussen staat prachtig op een loungebank in de tuin in de zomer, maar natuurlijk ook binnen. Op een lichte bank, maar ook een donkere. En zelfs in de slaapkamer of kinderkamer misstaat dit sierkussen niet! Haal in één klap de zomer in huis met dit sierkussen door online te bestellen. Of ga langs in onze volledig ingerichte woonwinkels en bekijk daar ook eens onze schilderijen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen citroen.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.