0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen botanisch patroon

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleuren groen en blauw met een botanisch patroon komt uit een kussenserie met verschillende kussens in patronen. Dit sierkussen komt in vierkante afmeting, maar er is er ook één met hetzelfde design beschikbaar in rechthoekige variant. Deze passen natuurlijk perfect bij elkaar. Wanneer je deze twee sierkussens combineert, zul je een bijzonder effect krijgen in jouw zithoek. Dat komt omdat het een speelse uitstraling geeft om twee varianten te plaatsen op jouw bank. In onze collectie vind je meerdere sierkussens in de kleuren groen en blauw, maar ook met een botanisch patroon. Deze kun je natuurlijk ook makkelijk en mooi matchen met dit sierkussen. In onze showrooms bekijk je alle sierkussens in combinatie met verschillende zithoeken. Hier vind je ook onze grote collectie schilderijen.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.