0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen botanisch patroon

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleuren groen en blauw met een botanisch patroon komt uit een kussenserie met verschillende kussens in patronen. Dit sierkussen komt in vierkante afmeting, maar er is er ook één met hetzelfde design beschikbaar in rechthoekige variant. Deze passen natuurlijk perfect bij elkaar. Wanneer je deze twee sierkussens combineert, zul je een bijzonder effect krijgen in jouw zithoek. Dat komt omdat het een speelse uitstraling geeft om twee varianten te plaatsen op jouw bank. In onze collectie vind je meerdere sierkussens in de kleuren groen en blauw, maar ook met een botanisch patroon. Deze kun je natuurlijk ook makkelijk en mooi matchen met dit sierkussen. In onze showrooms bekijk je alle sierkussens in combinatie met verschillende zithoeken. Hier vind je ook onze grote collectie schilderijen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen botanisch patroon.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.