0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen boho Ibiza stijl

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in boho Ibiza stijl is vrolijk, kleurrijk en je haalt er in één klap de zomer mee in huis! Het rechthoekige kussen heeft ook een vierkante variant. Deze zijn in dezelfde stijl en dezelfde patronen uitgevoerd. Ze passen dus perfect bij elkaar. Dit sierkussen boho is ideaal in een licht en luchtig interieur en staat zeker heel mooi bij witte en andere lichte meubels. Ook tegen een crème of taupe achtergrond staan deze sierkussens prachtig. Deze blikvangers zijn in ieder geval absoluut een hebbeding wanneer je van deze stijl houdt. Bekijk alle sierkussens in onze volledig ingerichte woonwinkels, of bestel veilig, snel en makkelijk in onze webshop.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen boho Ibiza stijl.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.