0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen boho Ibiza stijl

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit sierkussen in boho Ibiza stijl is vrolijk, kleurrijk en je haalt er in één klap de zomer mee in huis! Het rechthoekige kussen heeft ook een vierkante variant. Deze zijn in dezelfde stijl en dezelfde patronen uitgevoerd. Ze passen dus perfect bij elkaar. Dit sierkussen boho is ideaal in een licht en luchtig interieur en staat zeker heel mooi bij witte en andere lichte meubels. Ook tegen een crème of taupe achtergrond staan deze sierkussens prachtig. Deze blikvangers zijn in ieder geval absoluut een hebbeding wanneer je van deze stijl houdt. Bekijk alle sierkussens in onze volledig ingerichte woonwinkels, of bestel veilig, snel en makkelijk in onze webshop.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.