0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen Boho

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen is uitgevoerd in een mooie boho-stijl. En past daarom ook perfect in deze woonstijl. Door de verschillende patronen is het een uniek sierkussen. Uitgevoerd in de kleuren wit en zwart, is dit sierkussen neutraal genoeg om te combineren met veel verschillende soorten en kleuren meubels. Zo past dit sierkussen in boho-stijl mooi bij houten meubels, maar door de kleuren ook bij een modern interieur. Zwart en wit past bij alle kleuren banken, van cognac tot olijfgroen. Al onze sierkussen zijn te bekijken in onze volledig ingerichte showrooms, waar ze mooi gecombineerd zijn met onze woonkamermeubels. Of shop verder in onze webwinkel. En kijk zeker ook eens bij onze hoekbanken.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen Boho.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.