0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen bloemen licht

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit sierkussen heeft een prachtig design met bloemen, zonder dat het een standaard printje is. Het sierkussen is uitgevoerd in 45 x 45 cm. In ons assortiment vind je exact dit sierkussen ook in de afmetingen 30 x 50 cm. Deze twee plaats je prachtig samen in jouw zithoek. De combinatie tussen takken en bloemen in dit sierkussen is echt prachtig en de kleur maakt het een echte eyecatcher. Deze drie features maakt dit sierkussen ook heel geschikt voor in een bohemien of urban interieur. Voor nog meer decoratie in jouw woning bekijk je nu ook onze schilderijen.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.