0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen bladeren tropisch

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen is uitgevoerd met bladeren in een ietwat tropische stijl. Haal de zomer in huis met dit sierkussen! Door de vrolijke kleuren is het een echte eyecatcher. Op dit kussen gebeurt veel, dus je zult altijd wel iets nieuws zien. Dat maakt het ook een blikvanger. Met dit kussen op jouw bank, fauteuil of ander meubel, fleurt jouw woonkamer helemaal op! In onze collectie vind je meerdere sierkussens met bladeren, maar ook een sierkussen in tropische stijl, met vogels op. Shop deze allemaal veilig en snel online. Of kom naar onze volledig ingerichte showrooms. Hier vind je ook ons groot assortiment schilderijen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen bladeren tropisch.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.