0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen bladeren oranje blauw

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met bladeren is uitgevoerd in de kleuren oranje en blauw. De bladeren hebben verschillende vormen en afmetingen, wat het een speelse, maar opvallende uitstraling geeft. Plaats dit sierkussen op jouw bank en heel jouw interieur krijgt een vrolijke uitstraling! Dit prachtexemplaar komt in combinatie met het sierkussen bladeren blauw en sierkussen bladeren oranje het beste uit de verf. Deze drie kussens samen zijn namelijk een echte eyecatcher en op dezelfde manier uitgevoerd. Shop alle sierkussens in de webshop of in een van onze volledig ingerichte showrooms. Hier zie je de kussens in combinatie met onze bankstellen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen bladeren oranje blauw.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.