0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen bladeren oranje

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen is uitgevoerd in de kleuren oranje, zwart en wit. Het is een uniek item omdat je deze kleuren niet meteen verwacht bij een sierkussen met bladeren. Maar dat maakt het des te mooier. In deze kussenserie zijn nog twee kussens beschikbaar in hetzelfde design, maar met andere kleuren. In combinatie zijn deze drie sierkussens met bladeren echt prachtig, maar ook los zijn ze natuurlijk heel mooi! Omdat de achtergrond van het kussen wit is en de omlijning zwart, springen de bladeren echt naar de voorgrond. Bekijk alle sierkussens in onze webshop of onze volledig ingerichte en gedecoreerde woonwinkels. Hier zie je alle sierkussens, zoals dit sierkussen met bladeren, in combinatie met onze bankstellen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen bladeren oranje.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.