0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen bladeren oranje

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen is uitgevoerd in de kleuren oranje, zwart en wit. Het is een uniek item omdat je deze kleuren niet meteen verwacht bij een sierkussen met bladeren. Maar dat maakt het des te mooier. In deze kussenserie zijn nog twee kussens beschikbaar in hetzelfde design, maar met andere kleuren. In combinatie zijn deze drie sierkussens met bladeren echt prachtig, maar ook los zijn ze natuurlijk heel mooi! Omdat de achtergrond van het kussen wit is en de omlijning zwart, springen de bladeren echt naar de voorgrond. Bekijk alle sierkussens in onze webshop of onze volledig ingerichte en gedecoreerde woonwinkels. Hier zie je alle sierkussens, zoals dit sierkussen met bladeren, in combinatie met onze bankstellen.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen bladeren oranje.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.