0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen bladeren felgroen

19.95,-
Productomschrijving
Houd je van opvallende kussens, dan is dit sierkussens met bladeren in de kleur felgroen zeker een optie voor jou! De bladeren vallen door de witte achtergrond goed op. In dezelfde kussenserie is nog een kussen met één blad, in dezelfde kleur, beschikbaar. Deze twee kussens met bladeren maken samen een mooi geheel. Maar ook op zichzelf staand zijn het blikvangers. In onze showrooms kun je alle kussens in combinatie met verschillende woonstijlen bekijken. Zo zie je ook meteen of dit sierkussen met bladeren mooi staat bij jouw bank. Wij hebben namen alle soorten, maten en materialen bankstellen in onze woonwinkels staan.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen bladeren felgroen.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.