0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen bladeren blauw

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met bladeren is in verschillende blauwtinten en met witte achtergrond uitgevoerd. Zo komen de bladeren en het printje het beste tot hun recht en is het een echte eyecatcher. Uit dezelfde kussenserie komen ook het sierkussen in de kleur oranje en één in de kleuren oranje en blauw. Deze staan prachtig samen, maar ook los van elkaar zijn het echte musthaves. Dit sierkussen staat prachtig in verschillende soorten interieurs en op meerdere kleuren banken. Je kunt er dus alle kanten mee op! Twijfel je? Ga dan langs in een van de woonwinkels, zodat je kunt zien bij welke soorten en kleuren banken dit sierkussen prachtig staat.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen bladeren blauw.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.