0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen blad felgroen

19.95,-
Productomschrijving
Houd je van felle kleuren en een opvallend opdruk? Dan is dit sierkussen met een blad in de kleur felgroen zeker een optie voor jou. Dit kussen valt door de kleur en het design namelijk heel erg op. Het blad op de voorgrond komt door de witte achtergrond goed tot z'n recht. Dit sierkussen met een blad in de kleur felgroen is ook beschikbaar in een variant met meerdere bladeren. Lekker opvallend! Houd je van een botanisch of urban woonstijl? Daar past dit sierkussen echt helemaal bij! Onze sierkussens shop je in de webwinkel. Of bekijk je in een van onze volledig ingerichte woonwinkels.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.