0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen beige met patroon

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleur beige, bestaat uit een aantal stroken met patroon. De stroken hebben allemaal een andere kleur, wat een bijzonder effect geeft aan het kussen, maar dus ook aan jouw zithoek. Door de neutrale tinten is dit sierkussen makkelijk te combineren met jouw meubels. Het maakt ook niet uit of je een donkere of juist lichte bank hebt: deze neutrale tinten passen overal bij. Alle sierkussens zijn te bezichtigen in onze volledig ingerichte showrooms. Maar natuurlijk ook online, in onze webshop. Je navigeert makkelijk tussen alle decoratie, zoals bijvoorbeeld onze schilderijen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen beige met patroon.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.