0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen beige

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleur beige heeft een geometrisch patroon. Wat een leuk en speels effect geeft. Een kussen in beige is makkelijk te combineren omdat beige geen super opvallende of wilde kleur is. Beige is vrij neutraal, maar daarom niet minder elegant of chic. In ons assortiment vind je meerdere sierkussens in de kleur beige, allemaal met een ander patroon. Deze kun je dus ook allemaal prachtig combineren en op je bank plaatsen als decoratie. Maar ook in een loungehoekje of zithoekje in je woning misstaan deze kussens niet. Shop alle sierkussens in beige nu bij WOONENZO. En neem zeker ook eens een kijkje bij onze schilderijen voor nóg meer decoratie-items.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen beige.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Sierkussen beige ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.