0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen ananas

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met ananas is lekker tropisch en is gemaakt van linnen. Uit dezelfde serie komt ook een sierkussen met een kroonlucht en één met een palmblad. De zwarte print is mooi uitgevoerd. Linnen heeft veel voordelen. Zo wordt het door gebruik alleen maar mooier en zacht, het absorbeert vocht en ventileert. In de zomer werkt linnen verkoelend op de huid waardoor je minder zweet in je slaap. Terwijl linnen in de winter juist verwarmend werkt. In onze collectie vind je meerdere linnen sierkussens, die je prachtig kunt combineren met dit sierkussen met ananas. Shop al deze kussens in de woonwinkels, verspreid door heel Nederland. Of winkel via onze webshop.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen ananas.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.