0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen abstract zwart figuren

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen bestaat uit de kleuren zwart en wit en heeft een abstracte uitstraling. Dit sierkussen heeft een heel strakke en moderne uitvoering. Door het gebruik van de kleuren wit en zwart kun je veel kanten op met dit sierkussen. Zwart en wit zijn namelijk te combineren met alle kleuren. Mocht je dus al kussens hebben thuis, dan is het geen probleem als je dit kussen aanschaft. Het past namelijk altijd samen! Shop het sierkussen abstract in de kleuren zwart wit en met figuren nu snel in de webshop van WOONENZO of in een van de woonwinkels.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.