0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen abstract vakken

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit sierkussen is opgedeeld met vakken die allemaal een abstract printje hebben. Houd je van een moderne en strakke woonstijl? Dan is dit sierkussen echt een mooie optie voor jou. Dit item past namelijk perfect bij deze woonstijl. En staat ook prachtig op een lichte bank. Heb je geen modern interieur, maar vind je dit sierkussen abstract wél geweldig? Geen enkel probleem! Dit sierkussen staat namelijk ook heel mooi op een donkere bank en in een donker interieur. Door de opdeling in verschillende vakken krijg je een heel bijzonder item. Het is in ieder geval zeker geen standaard sierkussen! Bekijk alle abstracte sierkussens nu in de webshop. Of ga langs in een van onze woonwinkels, om alle sierkussens te bezichtigen.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.