0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen abstract blauw

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met patroon komt in een abstracte uitvoering en in de kleur blauw. Toch is dit niet de standaard kleur blauw, maar de wat elegantere, verfijndere variant. Met een lichtgrijze gloed. Het patroon ligt boven op het kussen, wat het extra diepte geeft. Dit sierkussen is strak en modern en zeer geschikt voor die woonstijl. In onze collectie zijn meerdere kleuren van dit abstracte sierkussen beschikbaar, zoals rood en goud. Ook deze sierkussens hebben hetzelfde patroon. Shop al deze sierkussens in de webwinkel van WOONENZO. Of doe inspiratie op in een van onze volledig ingerichte woonwinkels.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen abstract blauw.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.