0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sidetable met lades Alaia

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze sidetable met lades is een musthave om meerdere redenen: het is een meubel waar je spullen in op kunt bergen én deze sidetable is een echt eyecatcher. De sidetable met lades Alaia van WOONENZO heeft een verweerde of vintage look. Deze past ook nog eens perfect in een landelijk, bohemien of een Long Island interieur. Door de acht kleine lades is er ook genoeg opbergruimte om kleine spulletjes in te bewaren. Ideaal voor bijvoorbeeld theelichtjes, onderzetters of theelepeltjes. Vind je deze sidetable prachtig, maar heb je ‘m toch liever in een andere kleur? Dat kan! We hebben deze tafel ook in een andere, lichtere variant. Bekijk de collectie sidetables nu in de webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 75 cm
Hoogte
: 76,5 cm
Diepte
: 34 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.