0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sidetable Madagascar Goud

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze prachtige sidetable is uitgevoerd met een glazen bovenplaat en met gouden details. Dit zorgt voor een heel decadente en luxe uitstraling. Creëer in één klap een hotel-chic-look in jouw woonkamer of eetkamer. Mooi te decoreren met verschillende kleuren accessoires. Met een vaas en witte lelies maak je van deze sidetable een échte eyecatcher en krijg je het elegante ‘Beverly Hills’ gevoel in huis. Omdat deze sidetable is uitgevoerd met een design dat veel licht doorlaat, zal jouw ruimte nog steeds groot ogen. Ook al heb je er een extra meubel in geplaatst. Shop deze en andere sidetables nu online of in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Hoogte
: 78 cm
Breedte
: 120 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.