0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Showmodel hoekbank Luca - Eindhoven

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Showmodel hoekbank Luca - Eindhoven vind je hieronder.
Productomschrijving
Hoekbank Luca is chic en comfortabel. Deze bank heeft opklapbare hoofdsteunen, wat handig is wanneer je met meerdere personen op de bank zit. Zo kan iedereen zelf bepalen op welke manier de hoofdsteun moet staan om prettig te zitten. Daarnaast heeft deze hoekbank ook een opbergbox in het loungegedeelte. Hier kun je makkelijk kussens of plaids kwijt, zodat je die niet rommelig op de bank hoeft te laten liggen. Daarmee is dit naast een heel comfortabele bank, ook een heel praktische bank. En dus ideaal voor elk huishouden. Deze hoekbank in antraciet is door z’n kleur ook heel stijlvol en geeft een decadente uitstraling. Kijk ook eens bij onze salontafels, om jouw zithoek compleet te maken.

Dit showmodel van de hoekbank Luca is op te halen in ons filiaal in Eindhoven.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: bank: 258 cm / slaapgedeelte: 186 cm
Hoogte
: 102 cm
Diepte
: 212 cm
Zithoogte
: 86 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.