0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Showmodel eetkamerstoel King - Eindhoven

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Het showmodel van de eetkamerstoel King is op te halen in ons filiaal in Eindhoven. Deze eetkamerstoel is uitgevoerd in Madryt, ons lederlook-materiaal en in de kleur grijs. Dit staat mooi bij een modern of een industrieel interieur. Om een afspraak te maken deze prachtige stoel op te halen, neem je telefonisch contact op met onze klantenservice.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 51 cm
Hoogte
: 94 cm
Diepte
: 57 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.