0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Showmodel boxspring Bridgit - Eindhoven

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit showmodel van de boxspring Bridgit is uitgevoerd met een hoofdbord zonder naden. Deze moderne boxspring is op te halen in ons filiaal in Eindhoven. Neem bij interesse eerst telefonisch contact op met onze klantenservice voor een afspraak. Deze boxspring is alleen leverbaar in stof inari in de kleur antraciet. Stof inari is een strak geweven stof en gemaakt van polyester. De Bridgit boxspring bestaat uit 2 onderboxen, matras met bonellvering en een topper van 4 cm dik. Er is kleine schade zichtbaar op de zijkant van het hoofdbord, houd hier rekening mee.

Let op: bij onze showmodellen dien je zelf het vervoeren te regelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 166 cm
Lengte
: 214 cm
Zithoogte
: 62 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Hoogte
: 108 cm

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.