0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schoenenkast Toby XL

110,- 55 50% Je bespaart € 55,00
Productomschrijving
Deze schoenenkast industrieel is ideaal voor in je gang of hal. Hij neemt niet veel ruimte in beslag, maar heeft wel meer dan genoeg plek voor jouw schoenen. Zet dit rek bij de voordeur neer, zodat je al jouw spullen meteen bij de hand hebt. En niet het halve huis door hoeft te crossen om jouw schoenen bij elkaar te zoeken. Met vier rekken is er genoeg ruimte voor al jouw schoenen. En zelfs die van jouw partner of kinderen! En het leuke is, dat er bovenop plek is voor decoratie, een plantje of zelfs nog extra schoenen. Je kunt er bijvoorbeeld ook een spiegel boven hangen, om zo een hoekje te creëren.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 63 cm
Hoogte
: 83 cm
Diepte
: 30 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.