0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderijenset smoke

79,95 65 19% Je bespaart € 14,95
  • Schilderij vrouw rook (50x70)
    50 x 70 cm
  • Schilderij cigarette (50x70)
    50 x 70 cm
Productomschrijving
De schilderijenset Smoke bestaat uit twee schilderijen die perfect bij elkaar passen. Het schilderij met de sigarettenrook en het schilderij met de vrouw die in rook gehuld is, lijken helemaal in elkaar door te lopen. De donkere kleuren en het bijzondere design zorgen ervoor dat deze combinatie goed werkt. Allebei de schilderijen komen inclusief schilderijlijst. Deze is zwart met nerflook. In onze woonwinkels bekijk je alle schilderijen met eigen ogen. Onze medewerkers staan voor jou klaar met hun deskundig advies en tips. Maar je kunt jouw aankoop natuurlijk ook makkelijk, veilig en snel in onze webshop doen. De schilderijenset Smoke past perfect bij een donker interieur, maar komt juist ook in een lichte woonstijl heel erg tot z’n recht.

Let op: deze combi deals zijn website only.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.