7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderijenset luxe

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De schilderijenset luxe bestaat twee schilderijen inclusief de zwarte lijst. Deze twee items passen perfect bij elkaar door het kleurgebruik en het onderwerp. De schilderijen geven een luxe uitstraling aan jouw woonkamer, slaapkamer, keuken of hal. Je kunt deze schilderijenset eigenlijk overal ophangen in huis. De set komt daarnaast ook nog eens met een mooie korting. Bekijk al onze wanddecoratie nu in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven. Hier zie je alles in combinatie met woonkamermeubels of slaapkamermeubels. Zo krijg je een goede indruk van de stijl. Of koop jouw schilderijenset nu snel, makkelijk en veilig online.

Let op: deze combi deals zijn website only.
Specificaties
Materiaal
Kleurcode Zwart_1110
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.