0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderijenset luxe

109,95 95 14% Je bespaart € 14,95
  • Schilderij schoenen (60x80)
    60 x 80 cm
  • Schilderij roze stoel (60x80)
    60 x 80 cm
Productomschrijving
De schilderijenset luxe bestaat twee schilderijen inclusief de zwarte lijst. Deze twee items passen perfect bij elkaar door het kleurgebruik en het onderwerp. De schilderijen geven een luxe uitstraling aan jouw woonkamer, slaapkamer, keuken of hal. Je kunt deze schilderijenset eigenlijk overal ophangen in huis. De set komt daarnaast ook nog eens met een mooie korting. Bekijk al onze wanddecoratie nu in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven. Hier zie je alles in combinatie met woonkamermeubels of slaapkamermeubels. Zo krijg je een goede indruk van de stijl. Of koop jouw schilderijenset nu snel, makkelijk en veilig online.

Let op: deze combi deals zijn website only.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.