0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderijenset liefde

109,95 95 14% Je bespaart € 14,95
  • Schilderij handen (60x80)
    60 x 80 cm
  • Schilderij abstract koppel (60x80)
    60 x 80 cm
Productomschrijving
De schilderijenset liefde bestaat uit twee schilderijen inclusief zwarte lijst. De schilderijen staan allebei in het teken van de liefde en zijn op dezelfde manier uitgevoerd. Deze items lijken geschilderd. Op één van de schilderijen zie je een koppel, op het andere zie je handen die met elkaar vervlochten zijn. Shop de schilderijenset liefde nu in de WOONENZO webshop met extra korting. In onze woonwinkels vind je de items aan de muur en in combinatie met een interieur. De schilderijenset liefde combineer je door het gebruik van de kleuren zwart en wit makkelijk met ieder interieur.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.