0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij witte alpaca

29.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij met een witte alpaca op de voorgrond en een alpaca op de achtergrond is lief, leuk en schattig. En daarmee ook héél geschikt voor een kinderkamer. Door de kleuren past dit aan alle kleuren en soorten muren. En zelfs aan een behangen wand komt dit schilderij nog mooi uit. En komt inclusief de zwarte lijst die je ook op de afbeelding ziet. Zo ben je in één keer klaar met jouw muurdecoratie en heb je perfecte lijst voor om jouw schilderij. Shop dit schilderij met witte alpaca nu snel en veilig in de WOONENZO webshop of ga langs in één van de woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij witte alpaca.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.