0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij vrouw rook (50x70)

39.95,-
Productomschrijving
Dit bijzondere schilderij is een combinatie van rook en een vrouw. Het is mysterieus, elegant en ook chic. Het is in ieder geval een schilderij waar je naar blijft kijken! Dit schilderij is perfect te combineren met andere schilderijen, waaronder schilderij cigarette. Ze zijn beide donker en in dezelfde stijl uitgevoerd. Maar ook met andere schilderijen waarop vrouwen staan is dit heel geschikt te combineren. Dit schilderij komt inclusief de zwarte lijst die staat afgebeeld op de productfoto. Shop deze en andere schilderijen nu snel in de webshop of neem eens een kijkje in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij vrouw rook (50x70) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.