0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!
Productomschrijving
Dit bijzondere schilderij is een combinatie van rook en een vrouw. Het is mysterieus, elegant en ook chic. Het is in ieder geval een schilderij waar je naar blijft kijken! Dit schilderij is perfect te combineren met andere schilderijen, waaronder schilderij cigarette. Ze zijn beide donker en in dezelfde stijl uitgevoerd. Maar ook met andere schilderijen waarop vrouwen staan is dit heel geschikt te combineren. Dit schilderij komt inclusief de zwarte lijst die staat afgebeeld op de productfoto. Shop deze en andere schilderijen nu snel in de webshop of neem eens een kijkje in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij vrouw rook (50x70) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.