0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij vrouw kleur (90x120)

99.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij van een vrouw in prachtige kleuren is zeker opvallend te noemen. Het schilderij is uniek en heeft veel karakter. Dit schilderij zal zeker een gespreksopener zijn wanneer je visite over de vloer hebt! Door de bohemien uitstraling, maar ook het Afrikaanse tintje, is dit schilderij makkelijk te combineren met veel andere schilderijen, maar staat het ook prachtig alleen. Dit schilderij matcht het perfect met andere items waar vrouwen op staan, of waarop iets in Afrikaanse stijl is afgebeeld. Maar staat dit schilderij met vrouw in kleur óók prachtig naast een zwart-wit exemplaar. Deze prijs is inclusief de zwarte lijst die op de afbeelding aanwezig is. Bekijk dit schilderij van deze prachtige vrouw en onze gehele collectie nu in de webshop of in één van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij vrouw kleur (90x120) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.