0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij vrouw goud zwart

89.95,-
Productomschrijving
Dit gave schilderij is one of a kind. Dit schilderij is uitgevoerd met een vrouw, die bedrenkt wordt door goud. De kleurencombinatie zwart met goud is chic en past ook bij meerdere interieurstijlen. Je kunt hier dus alle kanten mee op. Daarnaast is het door het gebruik van de gouden details een echte blikvanger. Die een chic randje geeft aan dit schilderij. De zwarte lijst die ook op de afbeelding is te zien, komt inclusief. Je bent dus in één keer klaar met wanddecoratie shoppen. Bekijk onze gehele collectie schilderijen, waaronder een aantal die prachtig te combineren zijn met dit schilderij, nu in de webshop. Of ga langs in één van onze woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij vrouw goud zwart.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.